Sunday, July 29, 2018

become Dropshipper at crumpled shawl @ shawl kedut

selamat berhujung minggu uollls..

hujung-hujung minggu ni korang outing ke mana bawak family?

akak stay rumah je hari ni, nak siapkan tempahan bulan July...a few days je lg nk masuk Ogos dah kan...cepatnya masa berlalu...

tempahan ada 7 pasang lagi ni...due 31.07

sambil-sambil nak menjahit ni akak nk share 1 item yang sangat best untuk mommy-mommy sekalian...

yang anak-anak dara pon boleh join skali sebab akak nak share cerita pasal shawl kedut @ crumpled shawl...

sangat best sebab ia cukup labuh and tak payah iron guysss...😆

memang mantopppp kalau untuk outing casual...tapi semalam akak ok je pakai g kenduri pon...awsome sangat...😎

materialnya sangat softtttt to the skin...😍

cukup labuh untuk yang suka pakai tudung labuh 😊 akak pon pakai labuh...labuh mana kita nak memang boleh adjust...👍

lets see the colours







colours semua memang cantikkkk...😍

crumpled shawl ni memang kategori 
mudah pakai, 
tak payah iron, 
cantik terletak,
akak guna 2 pin sahaja,
1 pin bawah dagu
and 1 pin kat tepi telinga 🙂

mudah sangattt...



 amacam mommy-mommy?
kalau dengan anak kecik inilah cara paling best untuk bergaya dengan shawl tanpa perlu lama bersiap!!!😘

korang nak tengok testimoni ke?






banyak cara kita boleh gayakan shawl kedut ni tau...




terpikat tak uolls? 😄😄

roger akak tau...

RM23 je sehelai...
kalau beli 5 helai, kita bagi RM110 je and dapat free postage lagi...


babaiiiii😘😘😘

No comments:

Post a Comment