Wednesday, July 13, 2016

koLekSi aNak2 di aiDiLfitRi 2016

entry rayaaa...๐Ÿ˜Š
persiapan raya kali ni sederhana je...
tahun ni lebih rasa nk jumpa sanak saudara je...๐Ÿ’ž
makan-makan pon kena control banyak dah..haha faktor meningkat usia ๐Ÿ˜‚ tak boleh ambik ๐Ÿฒ๐Ÿ—makanan๐Ÿ–๐Ÿ berlebihan...

๐ŸŽ†๐ŸŽ‡kalau cerita tentang raya mesti akan sebut tentang baju raya kan...๐Ÿ‘š๐Ÿ‘—๐Ÿ‘–๐Ÿ‘•
tahun ni baju raya anak-anak selain jubah n dress saya buat kan ✔skirt dan ✔blaus yang boleh ✔mix and match...
✔yang boleh di pakai ke tengah ke tepi dan ✔tak jemu dengan 1 gaya ye...
yang ✔simple dan ✔selesa untuk anak-anak๐Ÿ‘ญ

klau nak tempah dengan saya jangan segan silu..
boleh ✔contact saya di no. ๐Ÿ†™019-567 6258 

๐ŸŽ†๐ŸŽ†seLamat haRi raYa aiDiLfitRi...mAaf zaHir dan bAtin๐ŸŽ†๐ŸŽ†

mermaid skirt ❤merah❤ ni saya buat 2 helai untuk kakak (7tahun) dan kak ngah (4tahun)

material saya gunakan cottonknit atau kain t-shirt..sangat selesa ๐Ÿ˜ anak bujang saya sangat suka pakai seluar ni

klau raya sebelum ni tak dapat pulang awal ke kampung...raya kali ni kita ๐Ÿ˜gerak awal 4 hari sebelum raya...baju raya anak-anak belum siap...so kita angkut mesin jahit sekali balik kampung...๐Ÿ˜

๐Ÿ‘ญmix and match...blaus tu nak ✔pakai dengan seluar pon boleh...๐Ÿ˜Žmermaid skirt tu pon boleh di gayakan dengan ✔blaus yang lain atau dengan ✔baju kurung pon boleh..๐Ÿ˜‰

๐Ÿ‘ฉyang ni saya jahitkan ✔t-shirt untuk kakak...✔t-shirt labuh ni saya matchkan dengan ✔mermaid skirt kaler merah kat atas tu...atau kalau nak pakai dengan ✔mermaid skirt kaler hitam pon boleh...atau klau nak ✔gayakan dengan pants pon sangat selesa...๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž

No comments:

Post a Comment